RAT ZA PARTIZANOV JUG, SPREMA SE KRVAVI OBRAČUN! Veljini vojnici prete Kimiju: PACOVČINO, VRATI SE U MIŠIJU RUPU

Borba među zaraćenim frakcijama Grobara za prevlast na južnoj tribini FK Partizan u punom je jeku i pitanje je trenutka kada bi varnice mogle da prerastu u krvoločni rat do istrebljenja, prenosi Republika.

Kako objašnjava sagovornik Republike odlično upućen u navijačka dešavanja u Srbiji, poslednjih dana intezivirane su pretnje koje pripadnici klana uhapšenog vođe „Janjičara“ Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja šalju ka nekadašnjem vođe Partizanovog juga Milošu Radisavljeviću Kimiju.

– Znate, od kako je Belivuk uhapšen, njegova vojska koja je još uvek na ulici dobila je striktno naređenje da ne prepusti južnu tribinu konkurenciji – kaže izvor Republike.

Prema njegovim rečima, za razliku od nekih ranijih vremena, navijački obračuni se sada praktično najavljuju javno.

– Ako samo bacite pogled na to šta se piše po društvenim mrežama, videćete da je situacija na Partizanovom jugu krajnje napeta i da je pitanje trenutka kada bi sukobi mogli da eskaliraju. A, onda ne želim ni da mislim šta bi sve moglo da se događa po ulicama Beograda – kaže sagovornik Republike i podvlači da država sve objave i sva dešavanja među kriminalcima operativno prati.

I, zaista, čak i letimičan pogled na grupe i profile na društvenim mrežama koji se bave navijačkom tematikom svedoče o dramatičnom stanju u srpskom navijačkom podzemlju.

Tako su, nedavno, na Instagramu objavljene pretnje koje su pripadnici Belivukovog kriminalnog ganga uputili Milošu Radosavljeviću Kimiju.

– Sultan od Ruleta! Jedan od najgorih licemera koji su kročili na jug ikada. Kockar, Hrvat, koristoljubiv, jedina pohvalna stvar koju možemo reći a za koju dodoše on nije zaslužan je da mu je otac bio veliki navijač Partizana. Da budemo iskreni to će u vodu pasti zbog ovog pacova koji je u stanju da zbog para proda i brata – stoji u jednoj od pretnji upućenih Radosavljeviću.

Nedavno su objavljena nova saznanja iz istrage o mučenju momka koji je Nevolji bio kriv pošto se pročulo da je prebegao u navijačku grupu okupljenu oko Kimija Radisavljevića. 

– To je toliko razljutilo Nevolju da je naredio da se ovom momku da lekcija. Tokom više sati mučenja, ovaj momak je i silovan. Kad je već pomislio da će da ga likvidiraju, što su mu „obećali“, oni su ga pustili. Pretražujujući kriptovane telefone članova ovog ogranka „kavačkog klana“, policija prikuplja podatke i o ovom napadu – navodi sagovornik Republike.

Belivuk i njegova grupa uhapšeni su 4. februara.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare