EVO KO JE NAVIJAČ HIJENA KOJI JE SINOĆ SEDEO SA ČEDOM: Pre 8 godina teško ranjen, šurovao sa ubijenim Dunjićem! Već ranije robijao

Uroš Avramović, koji je sinoć sedeo sa Čedomirom Jovanovićem pre nego što je izbio incident, inače je jedan od vođa Zvezdine navijačke grupe „Hijene“.

Protiv njega je podneto 15 krivičnih prijava za teška krivična dela, a samo jedan postupak do sada je okončan pravosnažnom presudom. Sumnjičen je za dilovanje droge, nasilničko ponašanje, razbojništvo, nedozvoljeno držanje oružja, pokušaj ubistva…

Ali krenimo redom…

Pre 4 godine, tačnije 2017. uhapšen je na Autokomandi po poternici suda, jer je izbegavao da odsluži zatvorsku kaznu za učešće u pljački nakita još 2007. godine. On je tada po hitnom postupku upućen u zatvor u Sremsku Mitrovicu, gde mu je bilo određeno 14 meseci odsluženja kazne.

Četiri godine pre hapšenja, tačnije 2013. godine, Uroš Avramović je ranjen iz vatrenog oružja. Njemu su se lekari borili za život, jer je sa 2 prostrelne rane leve noge i povredom glave stigao u Urgentni centar. Tačnije on je tada pronađen na parkingu u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu. 

U aprilu 2008. godine Avramović i ubijeni Velibor Dunjić su krvnički pretukli i ranili Andreja Čogurića, nakon čega su otišli u inostranstvo. Zbog ovog dela, Dunjić je uhapšen u Švedskoj novembra 2008. godine, a Avramović u junu 2009. godine u nemačkom gradu Frankfurtu, nakon čega je poslat na robiju. Obojica su prvostepenom presudom bili osuđeni na po osam godina zatvora, ali je Apelacioni sud Avramoviću prepolovio kaznu.

U Avramovićevom dosijeu zabeležen je i incident od 10. decembra 2006. godine, kada je došao u Urgentni centar u Beogradu da se informiše o povredama koje je zadobio njegov prijatelj Dunjić posle tuče u beogradskom klubu „Andergraund“. Policija ga je teretila da je tad vređao policajce, jednog je ugrizao za uvo, a drugog za nogu, ali ovu prijavu je odbacilo Drugo tužilaštvo.

Da podsetimo, 2013. godine pokojni Velibor Dunjić napao je i tadašnjeg lidera LDP Čedu, u restoranu „Čarda“, zbog čega je dobio zatvorsku kaznu od 2 godine. Međutim, on je odlukom suda pušten nakon 8 meseci.

Kako smo pisali, lider LDP-a pre incidenta koji se dogodio sinoć u restoranu brze hrane, sedeo je u obližnjem lokalu sa navijačem Urošem Avramovićem. 

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare