Vučić: Samo zajedno POBEĐUJEMO KORONU, Srbija jedna od vodećih zemalja u svetu po broju vakcinisanih (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras na svom Instagram nalogu novi video o uspehu Srbije u borbi protiv korona virusa i masovnoj vakcinaciji.

Vučić je u potpisu uz video naveo „Samo zajedno pobeđujemo! Za Srbiju“.

U videu se navodi da je Srbija na najveću pošast 21. veka reagovala spremno i odlučno i da je država od početka shvatila da vakcinacija nije geopolitika već spas.

– Zato je Srbija jedna od vodećih zemalja u svetu po broju vakcinisanih i prva u Jugoistočnoj Evropi koja će da proizvodi vakcine – navodi se u videu.

Navodi se i da Srbija u tim vremenima nije zaboravila susede, te da je vakcine donirala i zemljama regiona, kao i da je omogućila vakcinaciju stranim državljanima.

O tome su izveštavali i svetski mediji, na šta video podseća, uz poruku: „I svet je prepoznao da je Srbija lider u borbi protiv korona virusa“.

Podseća se i da su „u najrekordnijem roku izgrađene najmodernije laboratorije i bolnice“, kao i da su u vreme najveće krize povećana primanja zdravstvenim radnicima i donete ekonomske mere za pomoć građanima i privredi.

– I uspeli smo da postanemo broj jedan, zato što smo se zajedno borili za svaki život i za svako radno mesto. Borićemo se i dalje i pobedićemo sve – poruka je u video prilogu koji je na svom Instagram nalogu večeras postavio predsednik Srbije.

UDARNA VEST.rs (Blic/Instagram avucic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare