Direktor RK Partizan potvrdio da je UHAPŠEN RUKOMETAŠ pod sumnjom da je član klana Velje Nevolje: „U tom trenutku je bio na TRENINGU“

Nakon hapšenja osumnjičenog pripadnika kriminalnog klana koji predvodi Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja u dvorani koju koristi RK „Partizan“ u Beogradu, oglasio se direktor kluba Aleksandar Blagojević. On je potvrdio da je uhapšeni mladić njihov igrač, koji je u trenutku hapšenja bio na treningu.

On je za Telegraf izjavio da je klub upoznat sa ovim hapšenjem i da je reč o igraču iz mlađe kategorije. Podsećamo, mladić je uhapšen u dvorani, pošto su ga pripadnici Žandarmerije i UKP oborili na patos i stavili mu lisice, a na sebi je imao dres RK Partizan.

– Mi smo sportski klub. Bavimo se sportom, a u školi rukometa imamo više od 500 igrača. Čuo sam za hapšenje i to je igrač koji je u našoj mlađoj kategoriji desetak godina – kazao je Blagojević.

Na pitanje koji su inicijali uhapšenog igrača, Blagojević je odgovorio da je to posao koji rade državni organi, ali je potvrdio da je reč o momku koji se u dvorani nalazio iz „sportskih razloga“, odnosno, bio je na treningu.

Podsetimo, u novoj policijskoj akciji uhapšeni su Aleksa S. (21), Slobodan M. (40), Aleksa D. (24), Vojislav Đ. (19), Miloš S. L. (21) i Mijat S. (22) uhapšeni su u velikoj akciji policije zbog sumnje da su članovi organizovane kriminalne grupe koju predvode Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković poznatiji pod nadimcima „Mesar“ i „Zver“.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su članovi organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i otmica, saopšteno je iz MUP-a.

Pretresom stanova osumnjičenih zaplenjeni su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac, saopšteno je iz MUP. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

UDARNA VEST.rs(Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare