NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Razgovaraću s Vučićem o ostavci

Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je juče da stvari koje se tiču stranačkih organa ne treba raspravljati u medijima, bez obzira na demokratski proces u SNS i to što svako ima pravo na mišljenje i stav.

Stefanović je, odgovarajući na pitanje novinara Tanjuga da li posle zahteva odbora SNS širom Srbije da bude smenjen s funkcije predsednika GO SNS u Beogradu i s javnih funkcija misli da treba da podnese ostavku, rekao da će o tome razgovarati s predsednikom Aleksandrom Vučićem.

– Nisam od onih kojima je stalo da budu u bilo kakvoj fotelji po svaku cenu, niti da budem funkcioner za sva vremena. Moj posao je da se potrudim da naša vojska bude jača i da Ministarstvo odbrane napreduje iz dana u dan, kao i da se potrudim da svojim radom opravdam poverenje – rekao je Stefanović. Naglasio je da mu je važno da je u karijeri radio u skladu sa zakonom i istakao da nije učestvovao u aktivnostima koje bi ugrozile predsednika Aleksandra Vučića niti članove njegove porodice.

– Da li sam pravio greške u svom radu? Sigurno. Za svoje greške sam uvek spreman da odgovaram. Ali da budem u fotelji večito, niti mi pada na pamet niti je to za mene prioritet – rekao je Stefanović.

On je kazao da će se o svemu ostalom pre bilo kakve odluke konsultovati unutar svoje stranke, pre svega s predsednikom, čije poverenje, kako je naveo, ima da obavlja funkciju, i da će odluku, kada bude doneta, saopštiti javnosti.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare