PRAVI RAZLOG INCIDENTA U BORČI?!

Na osnovu optužbi N.R. koje su danas preneli mediji,a koje se odnose na N.B., našoj redakciji se obratila supruga N.B., L.B. koja nam je objasnila šta se desilo tog 14.05.2021. u Borči, u ulici Ratnih vojnih invalida, kao i par dana ranije između njenog supruga N.B. i N.R. kao i članova njegove porodica.

Naime, L.B i njen suprug N.B. su nekoliko dana pre ovog nemilog događaja, tačnije 27.04.2021. prodali automobil marke Audi N. R.. Prodaju su overili kupoprodajnim ugovorom. Od tog trenutka je nastao problem sa N.R. tako što je njenog supruga svakodnevo uznemiravao, prigovarajući na navodne kvarove. Prigovarao je da ne rade svetla, da su vrata neispravna i sl. Nekoliko puta je sreo L.B. isped zgrade u kojoj žive i obratio joj se po pitanju navodnih kvarova, ali ga je ona usmerila na svog supruga. Navodno, kako joj je suprug N.B. rekao N.R. ga je poslednjih dana kontaktirao i u vezi velikog servisa,međutm, njen suprug nije bio siguran da li je servis urađen te mu je rekao da će mu se javiti kada proveri i da ukoliko nije urađen dogovoriće se o tome.

U ponedeljak, 10.05.2021. njen suprug je izašao ispred zgrade i naišao na N.R. i njegovog oca S.R. i tom prilikom je od njih zadobio više udaraca od strane obojice, čak se i onesvestio od siline udaraca. Naime, N.B. je tog dana došao sav krvav kući, kako navodi njegova supruga.

Međutim, tim događajem se situacija nije smirila, već je L.B. dana 14.05. kada je bila u svom stanu sa maloletnom decom doživela veliku neprijatnost od strane N.R. i negove sestre M.R. Naime, oko 19 časove neko se pojavio na vratima i uhvatio za kvaku, u nadi da će uspeti da otvori vrata i uđe u stan. Kako su vrata bila zaključana, L.B. je prišla vratima da vidi o kome je reč, s obzirom da joj suprugu utom trenutku nije bio kod kuće. Kada je pogledala kroz špijunku, shvatila je da je neko stavio ruku preko špijunke i u tom trenutku je začula zvuke grebanja po vratima i upitala „Ko je?“ – na šta je ženski glas rekao ime koje počinje sa slovom M. U tom treutku L.B. se setila da upravo N.R. ima sestru koja se zove M.R. i da su njih dvoje zajedno došli na vrata. Rekla im je da se smire i da će pozvati policiju. Međutim, oni su nastavili da lupaju i da oštećuju vrata sa namerom da provale u stan.

Nekoliko minuta kasnije, smirili su se i L.B. je izašla na terasu i ispred zgrade videla N.R., njegovu sestru M.R. kao i svog supruga N. B u prisustvu policije. U jednom trenutku je došla interventna jedinica i od N. R. oduzela dugačak nož koji je držao u ruci. Nakon toga, L.B. je otvorila vrata i videla da su im vrata oštećena, izgrebana i da im je špijunka izbijena.

L.B. za kraj razgovora kaže da je uplašena za svoju i bezbednost svoje porodice.

UDARNA VEST. RS

Share
guest
1 Komentar
Stari
Novi Glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare