DA LI ĆE NEBOJŠA STEFANOVIĆ BITI SMENJEN? Vučić odgovorio na pitanje koje zanima celu Srbiju!

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić gostujući u Prvoj temi na TV Prva govorio je o ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, o izjavama u Tužilaštvu koje su dali on i njegova nekadašnja sekretarka Dijana Hrkalović.

– O Dijani Hrkalović nemam nimalo dobro mišljenje, o Nebojši Stefanoviću imam nešto bolje mišljenje. Najviše od Nebojše zavisi da li će ostati ministar, a o tome ćemo odlučiti u narednim danima, posle samita na Brdu Brioni. Zaključak je taj da će zakon važiti jednako za sve. Ja sam spreman sa njim da razgovaram, on je mnogo toga uradio dobrog u ranijem periodu u našoj stranci – rekao je Vučić.

Nakon samita na Brdu Briona, 29. Maja Srpsku naprednu stranku očekuje jedna od najburnijih sednica Glavnog odbora. Tada će se glasati o stapanju SNS i SPAS-a Aleksandra Šapića, ali i o statusu nekih visokih funkcionera partije, među kojima je najzvučnije ime Nebojša Stefanović, predsednik beogradskog odbora SNS, potpredsednik Vlade i ministar odbrane.

U naredne dve nedelje rešavaće se mnogo toga među naprednjacima. Opštinski odbori se već nekoliko dana izjašnjavaju o visokim stranačkim funkcionerima i ocenjuju njihov rad. Kada sve ocene budu prosleđene centrali stranke, na sednici GO 29. maja o tome će se i glasati.

UDARNA VEST.rs (Informer/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare