BELIVUKOVA EKIPA IMALA JE ŠTEK STANOVE I UZ NEKE AMBASADE: Policija je našla i druge kuće smrti osim one u Ritopeku! Evo šta je poručio Zviceru

„Završena je ta priča, tužilac je prezadovoljan dokazima“, rekao je Vučić o optužnici protiv klana Veljka Belivuka.

„Pronađeno je mnogo dokaza. Tamo su mučili, klali i mleli ljude, uglavnom navijače Partizana. Bio je tu i jedan navijač Zvezde, kao što je bio i na jednom drugom mestu. To nema veze s navijanjem, već sa drogom, politikom“…

„Policija je našla i druge kuće čak su imali štek stanove i uz pojedine ambasade u Beogradu. Vrlo je interesantno da imaju svoje obaveštajne  agencije pa je interesasntno da su baš uz njih imali svoje štek tanove.

Imaćemo šta da radimo i u narednom periodu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji „Prva tema“ večeras na Prvoj televiziji poslao je poruku kriminalcu Radoju Zviceru.

– To đubre banditsko, ti gadovi neće upravljati Srbijom. Kažem mu naći ćemo te bilo gde na svetu i za te ćevape ćeš morati da odgovaraš! Nemam nikakav strah. Ne mogu da pustim da nam zemlja propada i nestaje. Nismo 9 godina radili vredno i marljivo da bi mi skupina ološa i bandita mlela ljude po Srbiji i ugrožavala život ljudima, U stopu ćemo da ga pratimo gde god se nalazio od Crne Gore do Kolumbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na televiziji Prva. Vučić govori o svim aktuelnim temama, kao što su borba protiv organizovanog kriminala, sa akcentom na klan Veljka Belivuka i njegovu „vikendicu smrti“ u Ritopeku. 

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare