SRBIJA ULAZI U EVROPSKU UNIJU?!

Zbog dobre organizacije Srbije po pitanju nabavke vakcina i masovne vakcinacije ne samo građana Srbije, vec i građana iz celog regiona i Evropske unije koji dolaze u Srbiju da se vakcinišu. Zahvaljujući kontaktima i prijateljstvima koje je predsednik Aleksandar Vučić stekao, uspeo je da obezbedi građanima da izaberu kojom vakcinom žele da se vakcinišu. Srbija je jedna od retkih zemalja koja je svojim građanima ponudila mogućnost da se odluče za vakcinu od četiri različita proizvođača – Sinofarm, AstraZeneka, SputnjikV, FajzerBiontek.
Kako redakcija Udarna vest ekskluzivno saznaje Evropska unija sve češće raspravlja o što hitnijem ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Srbija, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem dokazala je da je zemlja lider u regionu. Srbija je prva po vakcinaciji o čemu su pisali domaći i mediji iz regiona, ali i svi svetski mediji. Međutim, Srbija je tokom trajanja epidemije koronavirusa pomagala svojim građanima i kroz finansijsku podršku što privredi, što nezaposlenim licima, penzionerima, građanima na KiM, svim punoletnim građanima i građanima koji se nalaze na izdržavanju zatvorskih kazni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare