Tijanu Ajfon zatvora SPASAO bogati biznismen?! Priča se da je za njenu SLOBODU dao 20.000 evra

Starleta Tijana Ajfon je pre nešto više od pola godina optužena za podvođenje dve srpske državljanke u Bosni, a zatvora ju je spasao poznati srpski biznismen, piše Alo.

Kako se navodi, on je sa Tijanom nekoliko meseci u vezi i potpuno je opčinjen njom, te nije žalio da iskešira 20.000 evra za njenu slobodu.

-Tijana nije tražila ničiju pomoć kada je privedena u Bosni i optužena za podvođenje. Teško je podnela ceo taj period, ali se nije žalila i sama je rešavala svoj problem sa zakonom. Početkom godine je uplovila u vezu sa biznismenom od kog je sve doskora uspešno krila da njena sloboda ima cenu. Tijanu je pre nešto više od dve nedelje odao advokat koji je biznismenu ispričao da starleta ne mora u zatvor ako plati državi 20.000 evra. Biznismen nije gubio vreme, već je taj novac uplatio sledeći dan kao da se radi o 200 dinara – rekao je izvor za pomenuti medij.

-Budući da poznaje Tijanu, ništa joj nije govorio dok uplata nije legla. Kada je sve završio, izveo ju je na večeru i rekao joj da nema potrebe da strahuje ni od čega jer je rešio njen problem. Posle nekoliko minuta šoka počela je da plače. Nije mogla da veruje da konačno ima muškarca koji je spreman da uradi sve za nju i koji se odrekao desetina hiljada evra samo da se ne bi ni na trenutak odvojio od nje. Uvek je bila ta koja brine o svojim partnerima i bilo joj je teško da shvati da je konačno s nekim ko brine o njoj – zaključio je izvor za Alo.

UDARNA VEST.rs (Objektiv)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare