Slaviši Kokezi i njegovim pajtosima odzvonilo na slobodi, svi će biti pohapšeni?!

Slaviša Kokeza, doskorašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, uskoro bi mogao da se nađe iza rešetaka zbog malverzacija u domaćem fudbalu, muljanja sa carinom i saradnje s najozloglašenijim kriminalcima.

Osim Kokeze, pred hapšenjem su i njegovi pajtosi Miloš Tomić i Željko Popović, saznaje Objektiv iz odlično obaveštenih izvora.

Država više ne želi da časi ni časa i ozbiljno namerava da se obračuna sa svim vidovima organizovanog kriminala, jer ima sve dokaze crno na belo. To se, inače, jasno zaključuje i iz izjave predsednika Aleksandra Vučića, koji je u sredu poručio da će svi koji rade protivzakonito biti uhapšeni.

SVI SE SMEJU

– Tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja pušta da vam se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa, svet – sve ćemo da ih pohapsimo. I ne zanima me ko im od državnih funkcionera pomaže u tome – rekao je Vučić.

OBEĆANJE

Istakao je tada i da je slično obećanje dao za Belivukovu grupu, iako ga, kaže, mnogi nisu ozbiljno razumeli kad je to rekao u javnosti.

– To je moje novo obećanje, a narod neka vidi da li sam govorio istinu. Neka ljudi pogledaju kako će izgledati sledeće prvenstvo i da li će se igrati “tri za tri”, a da u poslednjih sedam kola neki timovi liče na Mančester siti ili Pari Sen Žermen… – rekao je Vučić, dodajući da je “mnogo tužan” zbog toga kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva.

UDARNA VEST.rs (Objektiv)

Share

Preuzmite aplikaciju Get it on Google Play Download on the App Store

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare