Slaviši Kokezi i njegovim pajtosima odzvonilo na slobodi, svi će biti pohapšeni?!

Slaviša Kokeza, doskorašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, uskoro bi mogao da se nađe iza rešetaka zbog malverzacija u domaćem fudbalu, muljanja sa carinom i saradnje s najozloglašenijim kriminalcima.

Osim Kokeze, pred hapšenjem su i njegovi pajtosi Miloš Tomić i Željko Popović, saznaje Objektiv iz odlično obaveštenih izvora.

Država više ne želi da časi ni časa i ozbiljno namerava da se obračuna sa svim vidovima organizovanog kriminala, jer ima sve dokaze crno na belo. To se, inače, jasno zaključuje i iz izjave predsednika Aleksandra Vučića, koji je u sredu poručio da će svi koji rade protivzakonito biti uhapšeni.

SVI SE SMEJU

– Tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja pušta da vam se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa, svet – sve ćemo da ih pohapsimo. I ne zanima me ko im od državnih funkcionera pomaže u tome – rekao je Vučić.

OBEĆANJE

Istakao je tada i da je slično obećanje dao za Belivukovu grupu, iako ga, kaže, mnogi nisu ozbiljno razumeli kad je to rekao u javnosti.

– To je moje novo obećanje, a narod neka vidi da li sam govorio istinu. Neka ljudi pogledaju kako će izgledati sledeće prvenstvo i da li će se igrati “tri za tri”, a da u poslednjih sedam kola neki timovi liče na Mančester siti ili Pari Sen Žermen… – rekao je Vučić, dodajući da je “mnogo tužan” zbog toga kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva.

UDARNA VEST.rs (Objektiv)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare