PREDSEDNIK VUČIĆ: Pohapsićemo fudbalsku mafiju koja namešta utakmice

Nekoliko desetina, a možda i stotina mešetara i kriminalaca završiće iza rešetaka nakon velikog čišćenja fudbalske mafije koju sprema država. Ovakav rasplet, o kom se već neko vreme šuška u bezbednosnim krugovima, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je doslovno obećao šef države, mafijaška banda će biti pohapšena i proterana iz fudbala.

– Svi koji rade protivzakonito biće uhapšeni. Tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja pušta da vam se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa, svet, sve ćemo da ih pohapsimo. I ne zanima me ko im od državnih funkcionera pomaže po tom pitanju – rekao je Vučić.

On je istakao da je slično obećanje dao za Belivukovu grupu iako ga, kaže, mnogi nisu ozbiljno razumeli kada je to rekao u javnosti.

– To je moje novo obećanje, a narod neka vidi da li sam govorio istinu. Neka ljudi pogledaju kako će da izgleda sledeće prvenstvo i da li će da se igra tri za tri, a da u poslednjih sedam kola neki timovi liče na Mančester siti ili Pari Sen Žermen. Mnogo sam tužan zbog toga kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva – zaključio je predsednik, podsećajući da bi sledeće godine u Srbiju trebalo da stigne i VAR sistem.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare