UDARNA VEST! Kristijan prodavao drogu za Velju Nevolju?! Kristijana Golubovića privode iz “Zadruge” zbog veze sa Veljom Nevoljom

U sklopu istrage protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja (36) mogao bi da iz rijalitija „Zadruga” bude priveden i Aleksandar Kristijan Golubović (53), prenosi Objektiv. O njihovim vezama i poznanstvu svedoči i fotografija do koje je naš list ekskluzivno došao, a na kojoj su snimljeni Belivuk i Kristijan na fudbalskom terenu stadiona FK Partizan u Beogradu. Sa njima u društvu nalazi se još jedan mladić.

– Kristijan bi mogao da bude saslušan zbog svog prijateljstva sa Belivukom, a ispituje se i da li je možda dilovao drogu za njega. Njihovo poznanstvo datira odavno, a slika sa stadiona nastala je pre desetak godina. Ne treba zaboraviti da je Golubović bio uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je on uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu.

– Policija je toga dana zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj. Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. U međuvremenu je izdržao kaznu od osam godina zatvora, a 16. aprila prošle godine izašao je sa robije – kaže izvor za Objektiv.

UDARNA VEST.rs(Objektiv)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare