ŠOK! Razvode se Gejtsovi

Osnivač “Majkrosofta” i jedan od najbogatijih ljudi u svetu Bil Gejts razvodi se od svoje supruge Melinde nakon skoro tri decenije braka. Vesti o razvodu Bila i Melinde Gejts stigle su kao grom iz vedra neba. I nakon početnog šoka, sada svi imaju jedno pitanje – koliko će ovaj razvod koštati?

– Nakon mnogo promišljanja i rada na našem odnosu, doneli smo odluku da okončamo brak. U proteklih 27 godina odgojili smo troje neverovatne dece i postavili temelj koji omogućava ljudima širom sveta da vode produktivne i zdrave živote. Nastavljamo da delimo veru u tu našu misiju i nastavićemo da zajedno radimo u fondaciji, ali više ne možemo da rastemo zajedno kao par u narednoj životnoj fazi. Molimo za poštovanje naše privatnosti dok pokušavamo da uhvatimo pravac u ovom novom životu – glasi zajednička poruka Bila i Melinde.

„The Sun“ tvrdi da poseduju zahtev za razvod koji je podnela Melinda (56), u kojima između ostalog Melinda navodi da ona i Bil (65) već žive odvojeno.

– Brak je neopozivo razoren i molimo sud da okonča našu bračnu zajednicu. Naš zajednički život okončan je datuma koji je naveden u ugovoru o razdvajanju – stoji u ovom papiru.

Po svemu sudeći, Melinda i Bil nisu imali nikakav predbračni ugovor.

Po papirima koje „The Sun“ poseduje, Melinda od Bila ne potražuje nikakvu nadoknadu. Bogatstvo Bila Gejtsa, podsetimo, po poslednjim procenama iznosi 124 milijarde dolara.

UDARNA VEST.rs (Žena Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare