Ljubavni trogao. SONJA VUKSANOVIĆ I ŽELJKO ŠAŠIĆ SU SE POMIRILI?!

Popularni pevač Željko Šasić je početkom 90-it godina uplovio u brak sa tada jako mladom Sonjom. Upoznali su se u Nemačkoj i kako se tada pričalo bila je to velika ljubav. Sonja je bila model u njegov spotu za pesmu „Ona je priča života moga“. Par iz tog braka, koji je potrajao preko 10 godina ima ćerku Sofiju. Zanimljivo je da im je upravo kum na venčanju bio Aca Lukas. Lukas i Šašić su se u to vreme družili jer su imali istog menadžera, poznato je da su bili baš dobri drugari. Povrh svega toga i njihove žene su se družile, tačnije Nataša i tada Šašićeva još uvek devojka Sonja. Tako je Lukas venčao Sonju i Željka.
Popularni par se razveo sredinom 2000-itih, razvod braka je bio buran i medijski propraćen. Ubrzo nakon toga pojavila se vest u medijima da su Sonja Šašić i Aca Lukas u vezi, par se ubrzo i venčao, 2010. godine. Godinu dana posle toga dobili su ćerku Viktoriju.
Željko Šašić im je zamerio ljubavnu vezu i brak.
Sonja i Lukas su imali buran brak, po medijima su se provlačile priče o Lukasovim ljubavnim aferama iako je i sam Lukas govorio za Sonju da je ona žena njegovog života. Međutim, par se razveo 2019. godine. Takođe, i ovaj razvod braka je bio medijski propraćen i buran.

Nove informacije u vezi trougla Šašić-Vukasanović su te da su se Željko i Sonja pomirili, iako se to za sada krije od svih.
Šašić je izjavio : „Pomirio sam se sa Sonjom.“
Da li je na pomolu obnavljanje ljubavi ili su odlučili da posle mnogo godina, zbog svoje ćerke Sofije, budu u korektnim odnosima i pomire se?!

Aca Lukas je u svom maniru izjavio: „Ona će mu baciti bombu! “ aludirajući na svoju bivšu suprugu Sonju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare