NOVA JEZIVA OTKRIĆA U VELJINOJ KUĆI STRAVE U RITOPEKU: Inspektori u šoku, evo šta je nađeno u šteku Belivukove ekipe

Veljko Belivuk (35), zvani Velja Nevolja, i članovi njegove ekipe koristili su gumene kombinezone i čizme dok su kasapili svoje žrtve, nova su saznanja.

Naime, krvavi kombinezoni pronađeni su u četvrtak u tajnom bunkeru u „štek“ kući u Ritopeku, gde je najmanje petoro ljudi svirepo ubijeno i samleveno u mašinama za mlevenje mesa.

U bunkeru su nađeni i čekići kojima su drobljene lobanje i krupnije kosti, koje su potom najverovatnije zakopavane u zemlju pored poljskog WC-a. Dobro obavešten izvor otkriva da su inspektori bili šokirani kad su videli šta je sve bilo sakriveno u tajnom bunkeru u „kući strave“ u Ritopeku.

Prema rečima izvora, Belivuk i ekipa su, dok su komadali leševe, koristili gumene kombinezone i čizme, a po podu i zodovima bunkera bili su zalepljeni najloni.

– Koristili su veće čekiće kojim su razbijali i drobili lobanje i krupnije kosti, jer nisu mogle da stanu u mašinu za mlevenje mesa. Nakon što su odela, alat za mučenje i mašine za mlevenje mesa odneti na veštačenje, forenzičari su poskidali sav parket i pločice iz garaže i tajnog bunkera u kući, kako bi eventualno pronašli biološke tragove žrtava – kazao je izvor.

On dodaje da je u kući u Ritopeku pronađeno i nekoliko delova garderobe, koji najverovatnije pripadaju žrtvama.

Tokom pretrage placa na kom se nalazi „kuća strave“ u Ritopeku, pored poljskog WC-a otkrivena je sveže raskopana zemlja, u kojoj su nađeni delići kostiju. Sumnja se da su Veljko Belivuk i ekipa tu zakopavali izdrobljene kosti koje nije mogla da samelje mašina za mlevenje mesa. Delovi kostiju su poslati na veštačenje, kako bi se utvrdilo kome pripadaju.

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare