NOVA JEZIVA OTKRIĆA U VELJINOJ KUĆI STRAVE U RITOPEKU: Inspektori u šoku, evo šta je nađeno u šteku Belivukove ekipe

Veljko Belivuk (35), zvani Velja Nevolja, i članovi njegove ekipe koristili su gumene kombinezone i čizme dok su kasapili svoje žrtve, nova su saznanja.

Naime, krvavi kombinezoni pronađeni su u četvrtak u tajnom bunkeru u „štek“ kući u Ritopeku, gde je najmanje petoro ljudi svirepo ubijeno i samleveno u mašinama za mlevenje mesa.

U bunkeru su nađeni i čekići kojima su drobljene lobanje i krupnije kosti, koje su potom najverovatnije zakopavane u zemlju pored poljskog WC-a. Dobro obavešten izvor otkriva da su inspektori bili šokirani kad su videli šta je sve bilo sakriveno u tajnom bunkeru u „kući strave“ u Ritopeku.

Prema rečima izvora, Belivuk i ekipa su, dok su komadali leševe, koristili gumene kombinezone i čizme, a po podu i zodovima bunkera bili su zalepljeni najloni.

– Koristili su veće čekiće kojim su razbijali i drobili lobanje i krupnije kosti, jer nisu mogle da stanu u mašinu za mlevenje mesa. Nakon što su odela, alat za mučenje i mašine za mlevenje mesa odneti na veštačenje, forenzičari su poskidali sav parket i pločice iz garaže i tajnog bunkera u kući, kako bi eventualno pronašli biološke tragove žrtava – kazao je izvor.

On dodaje da je u kući u Ritopeku pronađeno i nekoliko delova garderobe, koji najverovatnije pripadaju žrtvama.

Tokom pretrage placa na kom se nalazi „kuća strave“ u Ritopeku, pored poljskog WC-a otkrivena je sveže raskopana zemlja, u kojoj su nađeni delići kostiju. Sumnja se da su Veljko Belivuk i ekipa tu zakopavali izdrobljene kosti koje nije mogla da samelje mašina za mlevenje mesa. Delovi kostiju su poslati na veštačenje, kako bi se utvrdilo kome pripadaju.

Share

Preuzmite aplikaciju Get it on Google Play Download on the App Store

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare