UHAPŠEN EGZEKUTOR ZORANA AŠANINA: Ubica sedeo sa žrtvom za stolom, obojica bliska kavačkom klanu

Novljanin Goran P. (43), koji se sumnjiči za ubistvo Zorana Ašanina (65) juče u Mojkovcu, uhapšen je, potvrđeno je nezvanično „Vijestima“ iz Uprave policije.

Mojkovčanin V. Ljujić uhapšen je zbog saučesništva u ubistvu Ašanina. Policija ga sumnjiči za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. On je Pantovića čekao ispred motela „Krstac“, a potom ga automobilom odvezao do sela Žari.

– Osumnjičeni za ubistvo i ubijeni imali su poslovne veze sa kavačkim kriminalnim klanom iz Kotora – rekao je izvor Vijesti.

Sagovornik „Vijesti“ iz policije ranije je rekao da su i osumnjičeni za ubistvo i ubijeni imali poslovne veze sa vrhom kavackog kriminalnog klana.

Podsetimo, Mojkovčanin Zoran Ašanin (65), žrtva je pucnjave koja se juče dogodila u ovom gradu oko 14 sati, vlasnik je poznatog motela „Krstac“, u kojem je zapravo i ubijen.

U njega je 8 hitaca ispalio Novljanin Goran P. Navodno su Goran P, i Ašanin sedeli zajedno za stolom kada je došlo do verbalne rasprave. Nakon toga Ašanin je krenuo do toaleta, ali dok je izlazio Goran P. je pucao u njega.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare