DRAMA U ĆELIJI VELJE NEVOLJE: Belivuku pozlilo, intervenisali lekari

Veljku Belivuku, poznatom i kao Velja Nevolja, danas je pozlilo, pa su morali da intervenišu i lekari. Po svemu sudeći, do njega su stigle informacije o najnovijim saznanjima policije i tužilaštva.

– Prema priči njihovog „vojnika“, koji je odlučio da progovori, kad god bi nekog ubili, Belivuk i Miljković, sa najbližim saradnicima, organizovali su slavlje – navodi sagovornik i dodaje:

– Uživali su u mučenju, zlostavljanju i ubijanju. Sada im nije dobro. Ni njemu ni Miljkoviću. Teško podnose pritvor. A, Belivuk je juče bio pred infarktom. I Miljkoviću je loše, posebno od kada mu je pronađen i oduzet mobilni telefon. Interesantno, ali najviše razgovora je imao sa ženom. Verovatno je tako, preko nje, tekla komunikacija, i sa drugim pripadnicima grupe.

U ovom trenutku Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK), uz pomoć policije i BIA prikupilo je navodno dovoljno dokaza za podizanje optužnice protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostalih članova njihove kriminalne grupe. Prikupljeni dokazi, kao i svedočenje pripadnika ekipe, kao i devojaka, koje su prale pare za njih, ali i bile svedoci monstruoznih likvidacija suparnika (većina dobila status svedoka), dovoljni su da budu osuđeni na doživotnu robiju.

U početku oni su, pored ostalog, bili osumnjičeni za tri ubistva – Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića, kao i trgovinu narkoticima. U međuvremenu, prikupljeni su dokazi za nove zločine.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare