UDARNA VEST! Ona je ugledni psiholog i elitna PROSTITUTKA?! Sofija je hapšena sa Ajfonkom

Sofija Gačić (28), prema profilima na jednoj društvenoj mreži psihoterapeut i internacionalni model, ista je devojka koja je prošle godine uhapšena sa starletom Tijanom Maksimović (28), poznatijom kao Tijana Ajfon, saznaje Objektiv.

Gačićeva i Maksimovićeva uhapšene su u akciji „Kristal”, kada je zbog prostitucije u međunarodnim razmerama uhapšeno nekoliko desetina ljudi. Oni su u Suvom Polju kraj Bijeljine organizovali i učestvovali u velikoj kokainskoj žurki sa orgijama.

Prema prvom profilu, Gačićeva ima 28 godina i živi u Beogradu, a druži se i redovno obilazi beogradske restorane i splavove, između ostalih i sa Maksimovićevom.

Zajedničke slike iz provoda svojevremeno je na svom nalogu objavljivala Tijana Ajfon. Iz fotografija se vidi da su zajedno putovale u Pariz, gde su se ispred Ajfelovog tornja i fotografisale držeći se za ruke.

Kako izgleda, Tijana i Sofija bile su veoma bliske.

“Ona je moja lepota”, stoji u opisu jedne od zajedničkih slika Tijane sa Sofijom.

Iako su do hapšenja krajem maja prošle godine često objavljivane fotografije na kojima su dve devojke, posle akcije “Kristal” tragova prijateljstva više nema.

U drugom profilu Gačićeva je navela da je diplomirani master psihologije, koji održava kako pojedinačne, tako i grupne terapije, a pomaže i, kome je to potrebno, oko priprema ispita.

Ona je takođe u medijima poznata po mnogim kampanjama koje je radila za brendove svetskog kalibra, a u javnosti je povezivana sa mnogim poznatim muškarcima. Među njima najčešće su pominjani pevač Slobodan Radanović i sin muzičara Đorđa Balaševića Aleksa Balašević.

UDARNA VEST.rs(Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare