CECA I ANASTASIJA zarađuju od instagrama cifre od kojih će vam se zavrteti u glavi

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uzima čak 6.000 evra za jednu objavu na Instagramu i, kako pišu domaći mediji, ona sarađuje samo sa proverenim brendovima.

– Ceca ne dozvoljava sebi da stane iza neke firme za koju ne može zaista da garantuje. Ne želi da zbog novca diskredituje svoje ime i prezime, tako da veoma oprezno bira sa kim će sarađivati. Ipak, na kraju reklamu dobro naplati – kaže izvor Informera.

Cecu po zaradi na Instagramu prati Anastasija Ražnatović. Mama i ćerka se pojavljuju i zajedno u pojedinim reklamnim kampanjama. I ostale zvezde poput Seke Aleksić, Teodore Džehverović i Maje Berović koje su dostigle magičnu cifru od milion pratilaca, zarađuju na ovakav način.

– Tasa, Seka, Teodora i Maja imaju jasno definisane cenovnike koje njihovi saradnici nude zainteresovanim komitentima. Objava na zidu košta oko 2.500, dok za stori traže 1.500 evra. Cena za stori je manja jer na profilu stoji samo 24 sata, ali se mnogi odlučuju za tu opciju jer ima veliki efekat. Nataša Bekvalac, koja ima oko 800.000 pratilaca, uzme i po 3.500 evra za objavu na zidu, a za stori traži 2.000 evra. Sve pevačice imaju i popuste ako sa nekom firmom ili profilom naprave dugoročnu saradnju. Tako da je najisplativije odmah platiti paket od tri meseca – kaže izvor za gorepomenuti list.


Međutim, nisu sve objave na njihovim profilima plaćene.

UDARNA VEST.rs (Blic/Foto:Instagram:cecaraznatovic)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare