CECA I ANASTASIJA U ULOZI NOVINARA, ispitivale su jedna drugu

Ceca: Da li si se nekad pokajala zbog toga što si krenula mojim stopama?

– Iskreno, ne! Uživam u ovom poslu i za sada nisam imala nikakvih neprijatnih situacija, tako da nema razloga da se kajem. A i imam najboljeg mentora, što mi dosta olakšava posao. (smeh)

Ceca: Postoji li neka moja stara pesma koju bi volela da snimiš u novom aranžmanu?
– Da. Obožavam pesmu „Šta još možeš da mi daš“ i mislim da bi bilo baš zanimljivo da se nađe u novom aranžmanu.

Ceca: Odavno sam oguglala na izmišljene priče i naslove koji se s vremena na vreme pojavljuju u pojedinim medijima. Šta je tebe iznerviralo u poslednje vreme?

– Naučena sam od malih nogu da ne obraćam pažnju na gluposti i laži, kao i na ljude koji se time služe. Njima je najveće životno dostignuće ako uspeju da izazovu reakciju, a ja im to ne bih dala.

Ceca: Navedi dve moje osobine koje te užasno nerviraju i nemoj da budeš skromna? (smeh)– To što ne mogu ni pod tačkom razno da te isteram iz kuće. Nemam drugu, ali ova vredi kao dve. (smeh)

Ceca: Postoji li nešto što si sakrila od mene, a sada je trenutak da to priznaš? 
– Ti znaš sve moje tajne!

Anastasija: Šta si prvo pomislila kada si me rodila? 
– Kada sam došla sebi po buđenju iz totalne anestezije, odmah sam želela da te vidim, da te držim u naručju i pomislila sam koliko si nežna i kako te već na prvi pogled volim… 

Anastasija: Kada bi morala da odlučiš ko ti je bolje dete, Veljko ili ja, šta bi rekla?
– Zavisi od toga kojeg dana bi me to pitali! To je jedna fluktuirajuća titula… Hahaha! Toliko ste različiti, toliko moji, oboje vas obožavam!

Anastasija: Zbog čega stalno pričaš novinarima da ti uzimam garderobu? Zašto nekad ne kažeš da i ti zaviriš u moj garderober? (smeh)

– Zato što sam ja starija, (smeh) i zato što je već standardna situacija da kada nešto ne znam gde je, znam da je kod tebe! Ja kod tebe zavirim, ali ništa ne uzmem. (smeh)

Anastasija: Toliko se u medijima potencira moja udaja, tvoju više niko ne pominje, a često su te to pitali. Da nije možda u pitanju neka teorija zavere u koju si uključena?

– Iskreno da ti kažem, meni su sva pitanja o udaji dosadna! Vreme za tvoju udaju dolazi, a kada će to biti ne odlučujem ni ja ni novinari, pa mi se o tome ne priča, a moja udaja je tema koja je možda za nekoga zanimljiva, ali meni nije.

Anastasija: Navedi dve moje osobine koje te užasno nerviraju i nemoj da budeš skromna? (smeh)

– Morala bih da razmislim i sigurna sam da ni posle sedam dana razmišljanja ne bih imala odgovor na to pitanje! Ne zato što si ti savršena, već što te ja savršeno razumem u svim tvojim raspoloženjima… 

Anastasija: Postoji li nešto što si sakrila od mene, a sada je trenutak da to priznaš? 
– Ništa ne krijem od tebe, to znaš i sama, a ovo pitanje doživljavam kao vrhunski duhovito u stilu „male porodične tajne“.

UDARNA VEST.rs(Alo.rs/Foto Instagram:cecaraznatovic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare