NININ TATA ČUO SE SA LEKOM POSLE POLIGRAFA! Evo šta mu je bivši zet rekao

Branislav Radulović, otac Nine Radulović, bivše supruge Branislava Lečića, kaže da sumnja u optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao njegov bivši zet i ističe da se s njim, čuo odmah posle poligrafskog testiranja.

– Tada mi je rekao da je jako umoran. Vi kao novine ste vrlo korektno izveštavali, i to o čemu ste pisali znam i ja. Mi smo bili na Kosmaju kad je to odjeknulo. Baš smo se šokirali jer to ne liči na Leku. On je lep čovek, šarmer i bio je poželjan tih momačkih dana. Ne znam koja je namera te devojke bila i kakav joj je plan u vezi sa ovim slučajem. Bez obzira na to što je njegov lik u filmovima prek, kod kuće smo imali divnih trenutaka. I dan-danas je tako – kaže gospodin Radulović.

On se osvrnuo i na brak svoje ćerke s glumcem.

– Šta je privatno bilo među njima, ne znam, niti znam koji su razlozi za razvod moje ćerke i Leke. Nisam u to ni ulazio, niti sam se mešao. Znam da ako se mešate, možete da izazovete prkos. Pustio sam da njihov brak teče kako su oni želeli. Nikada nisu pravili neke incidente pred nama. Leka je bio izvanredan, naročito sa mnom. Nikada nisam hteo da zauzimam stranu. I danas smo u korektnim odnosima, brinemo o njihovom sinu – završava Radulović.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare