SRBIJA PROTIV PORTUGALA U OVOM SASTAVU..TREĆA SREĆA za Srbiju?!

Fudbaleri Srbije odmeriće snage večeras od 20.45 protiv nacionalne selekcije Portugala u okviru drugog kola kvalifikcija za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

U prvom kolu je naša reprezentacija posle jedne uzbudljive utakmice došla do važne pobede od 3:2 nad timom Republike Irske, ipak viđene su određene slabosti u igri naših momaka.

Ovo će biti treći put za dve godine da se ove dve selekcije susreću u nekom vidu kvalifikacija, a nešto više uspeha imaju Portugalci.

Portugalci su nešto oslabljeni neigranjem standardnih Ruija Patrisija i Pepea, a upitan je nastup Mutinja. Svakako gosti su i dalje favoriti u ovom susretu, ipak postoje realne šanse da naša ekipa ugrozi gol Entonija Lopeza, koji menja Patrisija.

Selektor Stojković je u meču sa Irskom izveo kombinovani sastav, čime je iznenadio većinu ljudi koji su projektovali ekipu za taj meč. Ovoga puta se očekuje da Srbija izađe u najjačem mogućem sastavu.

Srbija: Dmitrović, Milenković, Mitrović, Pavlović, Lazović, Kostić, Gudelj, Milinković-Savić, Tadić, Vlahović, Mitrović.

Portugalija: Lopez, Kanselo, Dijas, Fonte, Sedrik, , Oliveira, Fernandeš, Danilo, Silva, Žota, Ronaldo.

UDARNA VEST.rs(Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare