SRBIJA – PORTUGAL VEČERAS U 20.45 časova

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje večeras Portugal u derbiju drugog kola grupe A kvalifikacija za Mundijal u Kataru, uživo možete pratiti na kanalu Nova S i na radio talasima RTS-a.

Biće to prvi veliki test za ekipu novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, koja nakon što je pre tri dana savladala Irsku (3:2), sa dosta optimizma dočekuje zvanične šampione Evrope.

„U poslednja dva susreta izgubili smo od Portugala u Beogradu, učinićemo sve da prekinemo tu tradiciju, verujem da ćemo uspeti, mada znam da neće biti lako. Mi se nećemo predati unapred, gledamo utakmicu kao veliki izazov i verujemo da možemo da pariramo tako jakoj ekipi. Atmosfera na poslednjem treningu bila je sjajna i svi jedva čekamo da počne. Velika je motivacija kad igrate protiv šampiona Evrope i uživaćemo u fudbalu“, izjavio je Stojković na video konferenciji za medije prenosi Kurir.rs

Ostaje nam da vidimo u kojem sastavu će se Piksi suprotstaviti Fernandu Santošu, najavljena je ofanziva, a loša vest je da smo dan pre meča ostali uskraćeni za pomoć jednog napadača.

Reprezentacija Portugala je u Beograd stigla u najjačem sastavu, predvođena Kristijanom Ronaldom.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Blic.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare