NOVE OPTUŽBE NA RAČUN GLUMCA BRANISLAVA LEČIĆA: Ostajao je nasamo sa učenicom u svojoj školi glume

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld (37) javno optužila kolegu Branislava Lečića (66) za silovanje, neke njihove kolege su navele da nisu iznenađene, a i druge devojke su progovorile o svojim iskustvima sa Lečićem.

Tako je jedna voditeljka na Tviteru objavila poruke koje joj je slao Lečić, dok je druga ispričala kako joj je „olizao uho i dahtao joj“. Redakciji Kurira javila se i jedna Lečićeva bivša učenica iz njegove škole glume, koja tvrdi da je on u jednom periodu insistirao da ostaje nasamo sa jednom učenicom, koja je u to vreme imala dvadesetak godina.

– Odnos između te devojke i Lečića je bio drugačiji. Želeo je od nje da sama pred njim ima svoje tačke, bez nas ostalih učenika, koji smo inače uvek bili publika. Videla se njegova naklonost prema njoj u vidu pohvala, favorizovanja, način obraćanja, pogleda – kaže čitateljka i dodaje:

– Sve ovo se događalo kada je bio u braku sa bivšom ženom voditeljkom Ninom Radulović.

Podsetimo, glumica, koja je prošle godine prvi put javno rekla „da ju je silovao moćnik iz filmske industrije“ i koja je snimila dokumentarni film o svojoj traumi, prekjuče je u intervjuu za „Insajder“ rekla da ju je Branislav Lečić silovao, kao i da mu je ona govorila „ne“, ali da ju je on uprkos tome psihički, fizički, emotivno i seksualno mučio. Lečić se povodom teških optužbi oglasio saopštenjem, u kom je naveo „da je to najgnusnija laž“, kao i da je spreman da ide na poligraf.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare