UDARNA VEST! ŠOK PREPISKA! VODITELJKA TVRDI DA JOJ JE BRANISLAV LEČIĆ SLAO PORUKE: Dopala si mi se večeras, ne mogu da ti odolim

Glumica Danijela Štajnfeld izašla je u javnost sa tvrdnjama da ju je Branislav Lečić navodno silovao. 

Nakon njenih tvrdnji oglasila se voditeljka Hristina Stojiljković, koja je na svom Tviteru objavila šok prepisku. Naime, ona je navela da joj je glumac slao poruke u kojima joj se otvoreno udvarao. 

„U iskušenju sam da objavim skrinšot progoniteljskih poruka koje su mi nedeljama stizale od Branislava Lečića nakon što smo se jednom u životu videli kada mi je gostovao u emisiji“, napisala je ona na svom profilu.

Poruka kojom je Branislav Lečić započeo prepisku sa Hristinom:
„Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku, a to je retka kombinacija. I večeras sam delom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lepo, pozdrav. Šaljem repertoar, pa se gledamo“, stoji u jednoj od poruka za koju Stojiljkovićeva tvrdi da je stigla upravo od Lečića. 

I kako dalje navodi Hristina na svom tviter profilu:

„A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne “trebaš mi profesionalno”. 

„Puna podrška za Danijelu Štajnfeld i svaku ženu koja je žrtva predatora i (ne)moćnika“, dodala je ona. 

UDARNA VEST.RS(Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare