SLAVIŠI KOKEZI LJUBAV I LUKSUZ DOŠLE NA NAPLATU?!

Slaviša Kokeza je juče tokom dana podneo ostavku na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, a sve zbog, kako on kaže, nanete medijske štete samoj funkciji koju je obavljao.

Podsetiko, Kokeza je novac i ilegalno stečeno milione u poslovima sa carinom trošio na lepe Kolumbijke, ali i na svoju devojku, manekenku Tamaru Lazić, navodilo se u medijima prethodnih dana. Osim što joj je kupovao skupocene poklone i slao po nju privatan avion kad god je želeo da je vidi, na njihovom zajedničkom putovanju u Milano, gde je, prenosi Objektiv navode svojih izvora, na provod trošio i po 50.000 evra, zaljubljeni Kokeza zarazio se koronavirusom.

Kokeza se razbacivao parama, koje nije stekao poštenim radom. O tome svedoči situacija kada se njegovoj devojci Tamari dopao najnoviji model „mercedes kupea” – kabrioleta E klase, čija je minimalna cena preko 55.000 evra, a maksimalna 87.000. Slaviša Kokeza je odmah rešio da joj ispuni želju, ali mislio je i na sebe, pa je rešio da i on sedne za volan jednog luksuznog četvorotočkaša iste marke. Izabrao je džip „mercedes GLS”, čija je cena od 100.000 do 180.000 evra. Osim što ju je obasipao luksuznim poklonima, kontroverzni biznismen je po lepoticu slao i privatni avion kad god mu se žurilo da je vidi, a ona nije bila u zemlji.

Prethodnih dana pisali smo i o tome da je Kokeza opsednut Tamarom, da je čak iznajmio i privatne detektive da je prate, kako bi se uverio da mu je verna. Oni su često i izlazili zajedno, obično u većem društvu, ali zajednički prijatelji i poznanici su znali da su zajedno. Ona je, inače, poznata i po tome što je 2015. navodno bila u vezi s Borisom Jeljcinom, unukom nekadašnjeg predsednika Ruske Federacije, koji je ime dobio po dedi. Pisalo se da su njih dvoje započeli i zajednički život, ali ta veza nije opstala. Pre nego što se fatalna manekenka pojavila u njegovom životu, Kokeza je, kao što smo ekskluzivno otkrili, voleo da se provodi s Kolumbijkama.

PODNEO OSTAVKU U FSS

Sva ova zadovoljstva Kokezi je omogućio ne samo biznis nego i kriminal. To se saznalo kada je nedavno priveden na informativni razgovor zbog sumnje da je državni budžet oštetio za više stotina miliona evra, i to tako što je osmislio paralelnu carinu, pomoću koje se roba švercovala iz inostranstva bez ikakve kontrole.

Prema saznanjima iz istrage, Kokeza je sarađivao s nekadašnjim direktorom Carine Milošem Tomićem, koji je ovim povodom i saslušan, a inspektori su ga u više navrata uhvatili da govori neistinu. Kokeza je, takođe, u svojstvu građanina, dao iskaz u SBPOK zbog veza s klanom Veljka Belivuka, a tom prilikom je odbio da na poligrafu odgovori na pitanje vezanu za pripremu atentata na predsednika Aleksandra Vučića. Zbog svega toga juče je Slaviša Kokeza podneo ostavku na mesto predsednika FSS.

– Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slaviše Kokeze, jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli. Ponosan tada, ponosan i sada, kada se brutalno iznose opasne neistine koje su, naravno, nanele štetu i funkciji koju više neću da obavljam. Povlačim se sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije – naveo je Kokeza.

UDARNA VEST.rs(Izvor:Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare