Brnabić razgovarala sa MUZIČARIMA, uskoro sastanak i sa ugostiteljima

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovrala je danas sa predstavnicima muzičara o posledicima i efektima pandemije kovid-19 na ovu industriju, a na sastanku je dogovoreno da se što hitnije nastave razgovori i da se pronađu načini i modaliteti podrške države muzičarima.

Sastanku su prisustvovali potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković i ministar finansija Siniša Mali, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Sastanak je deo konsultacija koje će predsednica vlade, ministri Gojković i Mali imati u narednim danima sa predstavnicima industrija koje su najviše pogodjene negativnim efektima pandemije virusa kovid-19.

Predsednica vlade upoznala je učesnike sastanka da je Vlada u obavezi da vodi računa o zdravlju ljudi, ali istovremeno i o načinima prevazilaženja ekonomskih posledica i poteškoća. 

Premijerka Brnabić i ministri Gojković i Mali tokom dana sastaće se sa predstavnicima ugostiteljske industrije, dok su za sutra planirani sastanci sa predstavnicima filmske industrije i bioskopa i sa udruženjima frizera.

UDARNA VEST.rs(Izvor:Blic.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare