POLICAJAC I SNAJPERISTA VREBALI ŠEFA KLANA Obrenovčani među uhapšenima za planiranje likvidacija TRI KLJUČNA ŠKALJARCA

Četvorica osumnjičenih za planiranje ubistva Podgoričanina Milića Minje Šakovića danima su nadzirali njegovu kuću, ali i još dve lokacije u Podgorici na kojima stanuju navodno vođa „škaljarskog klana“ Jovan Vukotić i njegov prijatelj i telohranitelj Marko Martinović!

Kako prenosi Blic.rs, policija i dalje proverava ko je sve bio deo grupe koja je planirala likvidacije istaknutih članova „škaljarskog“ klana, kao i to ko ih je finansirao i naručio ubistva.

Zbog navodnog stvaranja kriminalne organizacije i planiranja ubistva policija je uhapsila Nikolu Mirića (35) i Jovana Trkulju (35) iz Obrenovca i Podgoričane Jovana Marovića (41) i Aleksandra Veljovića (30).

Veljović je zvanično i dalje službenik Uprave policije, ali bez policijskih ovlašćenja. Na saslušanju u Specijalnom državnom tužilaštvu negirao je da je član kriminalne grupe, ali i navode da im je dok su se pripremali za ubistvo javljao preti li im opasnost od policajaca.

Sagovornik iz istrage tvrdi da je Veljovićevo zaduženje bilo upravo to, ali i da je nabavljao automobile članovima grupe, prenosi Blic.rs

Oduzeti automobili, oružje i kriptovani telefoni

U akciji hapšenja oduzeto je nekoliko automobila koje su koristili, kombi, motocikl, više komada oružja, municija, kriptovani telefoni i predmeti koji „dokazuju da je za Šakovića spreman snajperski nišan“.

Ta kriminalna grupa navodno je kupila stan naspram kuće Šakovića iz kojeg su i nameravali da ga ubiju. Iz tog objekta danima su nagledali tog Podgoričanina.

Tokom višednevne istrage policija je otkrila nekoliko štek stanova u kojima su se osumnjičeni okupljali i planirali likvidaciju jednog od šefova „škaljarskog kriminalnog klana“.

Inspektori su pronašli i stan u kom su prema tvrdnjama sagovornika Vijesti, kako prenosi Blic.rs, nameravali da se sakriju nakon likvidacije, dok ne bude sigurno vreme za beg iz države.

Veljović je uhapšen u porodičnoj kući u Zagoriču, Mirić i Trkulja u stanu nadomak kuće Šakovića, a Marović na Starom aerodormu.

UDARNA VEST.rs(Izvor:Blic.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare