DOČEK PREDSEDNIKA SRBIJE U BAHREINU: Garda, himna i crveni tepih za Vučića!

Aleksandar Vučić boravi u Bahreinu, a građane Srbije izveštava o poseti i aktuelnim političkim i društvenim temama. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Bahreinu, sastaće se danas sa kraljem Hamadom bin Isom al Kalifom, na čiji poziv i boravi u toj zalivskoj kraljevini.

Vučić je u petak uveče doputovao u Manamu, glavni grad Bahreina, u zvaničnu posetu, kao prvi predsednik Srbije koji je ikada posetio tu kraljevinu. Na aerodromu dočekan je uz počasnu gardu bahreinske vojske, a dobrodošlicu mu je poželeo ministar spoljnih poslova Bahreina Abdulatif bin Rašid Alzijani i guverner Salman bin Isa bin Hindi al Manai-Muharak.

Po dolasku u hotel predsedniku je, u ime kralja dobrodošlicu poželeo princ, kao i deca u nošnjama karakterističnim za tu bliskoistočnu državu.

Obraćanje predsednika Vučića

– Zahvalan sam na dobrodošlici koju sam imao kao prvi predsednik Srbije koji je posetio Bahrein. Moja poseta je pokazatelj dobrih odnosa dveju zemalja. Vaše veličanstvo, bio bih počastvovan da Vam budem domaćin u Beogradu.

UDARNA VEST.rs(Izvor:Kurir.rs/Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare