Vuletić se ne odriče BRATA VELJE. Profa potvrdio da je sarađivao sa Belivukom!

Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, priveli su jutros Vladimira Vuletića u službene prostorije SBPOK-a na saslušanje.

Nakon ispitivanja koje je trajalo više od tri sata, Vuletić je dao izjavu za Objektiv.

Na pitanje Objektiva zašto je govorio da ne poznaje Veljka Belivuka, a u snimku njihovog razgovora se jasno čuje da ga naziva bratom, odgovara:

– Nikada nisam rekao da ga ne poznajem, to su vaši spinovi, to nije tačno.

Na konstataciju da Vuletić na kraju razgovora kaže da je nešto “završio” Velji Nevolji, te da Belivuk treba nešto da mu donese, Vuletić kaže:

– Nisam ja njemu nešto završio, nego su završene ostavke navijača koje su posle i bile validirane, a dve nedelje kasnije bili su izbori, održani su 13. januara. Osim toga, on čovek je hteo da donese te ostavke, da ga ne bije maler, kako on to kaže, da kasnije ne bi na bilo koji način bile osporene odluke. Ja sam rekao “ma sve je u redu, to je završeno”.

Što se tiče prepiski sa maloletnim dečacima, Vuletić tvrdi da one, u stvari, ni ne postoje.

– Nema tih prepiski, one su skandalozne. Te prepiske o kojima vi govorite su od pre 3 godine, a koje je Srpski telegraf izneo tada, ja sam s njima na sudu 29. marta i biće presuda ako Bog da, a onda ćemo tužiti vas – završio je Vuletić.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare