Vuletić ide na poligraf – MORAĆE DA ODGOVORI I NA PITANJA O SEKSUALNOM ISKORIŠĆAVANJU MALOLETNIKA!

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, koji se trenutno nalazi u prostorijama SBPOK u Makišu, gde je u toku njegovo saslušanje na okolnosti poznanstva sa Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela: pranje novca, otmica i iznuda, biće ispitan na poligrafu i moraće da odgovori i na pitanja u vezi sa seksualnim iskorišćavanjem maloletnika, nezvanično prenosi Informer!

Kako prenosi Informer, policija ima saznanja o tome da je Vuletić seksualno iskorišćavao maloletne dečake od 14 do 16 godina.

On će, kako prenosi Informer, na detektoru laži, između ostalog, biti upitan i o tome ko je, kad i pod kojim uslovima kriminalnoj grupi Veljka Belivuka iznajmio „bunker“ na stadionu Partizana.

Podsetimo, bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić dobio je poziv da se javi u prostorije SBPOK na Makišu.

„Ponudio je sva svoja saznanja i detaljno se izjasnio. Prihvatio je poligrafsko ispitivanje iako sam se ja kao njegov advokat protivio. Pre svega iz razloga što ima ozbiljne zdravstvene probleme. Proverićemo sada u Kneza Miloša da li je sposoban da bude poligrafski ispitan. Iako bude insistirao, ja ću se ipak protiviti. On je dao detaljan iskaz, i mislim da je poligrafsko ispitivanje suvišno“ – rekao je Vuletićev advokat Vladimir Terzić.


UDARNA VEST.rs (Informer/Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare