“Imam lika za KOKAIN, verujem mu”: Vuletić u prepisci otkrio sa kojim SPORTISTOM je imao odnose

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan, ima toliko putera na glavi da ga ne može oprati ni Dunav ni Sava.

Osim zbog šurovanja s monstruoznim klanom Velje Nevolje, ovaj profesor Pravnog fakulteta uskoro bi mogao da bude uhapšen zbog pedofilije, kokaina, organizovanja orgija sa dečacima, a u policiji bi mogao i da “propeva” o tome kome je tačno plaćao seksualne usluge i kako je muljao u vezi sa ispitima.

O VOĐI NAVIJAČA

Vuletić u prepisci pominje i osobu od poverenja od koje, kako se zaključuje iz prepiske, i nabavlja kokain dobrog kvaliteta.

– Imam lika kome izrazito verujem, jedan je od vođa navijača i mi smo tu baš u dobroj priči… Kad bi iskusio moje, video bi koliko bi se oduševio, a u pravu si: keša, konekcija i svega toga ne fali, a to ti je, ako ćemo iskreno, prvi garant poverenja u mene i otklona sumnji u sve, pa i u kvalitet – naveo je Vuletić.

KLIZAV TEREN

Vuletić je u prepisci otvorio dušu i o tome sa kim je bio. Upitan da li je bio s profesionalnim sportistima, odgovara:

– A nisam, zaista iskreno, bar ne sa nekim profi i poznatim, nije to lako da se organizuje, ti mora da si tu snalažljiviji od mene, a i imaš početnu fizičku prednost, što nije zanemarljivo – naveo je profesor.

Naveo je i s kim je bio.

– Bio sam samo sa onim jednim futsalerom, sa ostalima ne, a na neke mogu samo da mislim, ali ne i da sumnjam, ne pokazuju nikakav signal… Tu je klizav teren – ističe profa.

Upitan da li je bio s nekim i da mu je završio ispit, uz konstataciju maloletnog sagovornika da bi on to “koristio kao niko”, Vuletić bez zadrške odgovara:

– Jesam ovom futsaleru sa kojim sam bio… ali je to podrazumevajuće za mene ako imamo trajniji odnos… Mogu i ja formalno da koristim, ali kažem, klizav je to malko teren… Drugo je, npr. da mi neko pošalje nekog, tada sam siguran – naveo je profesor Pravnog fakulteta.

SEKSUALNI PREDATOR

On bi u policiji naročito trebalo da pojasni svoj stav da “sve preko 12 godina više nije dete”!

Naime, u jednoj prepisci Vuletić mladiću govori da je “robofil”, dok ovaj njega naziva “pedofilom”. Međutim, potom “prepošteni” Vuletić, obraćajući se mladiću, navodi da je terminologija koju koristi potpuno pogrešna i da deca nisu oni koji imaju više od 12 godina.

– Deca su do 12. godine po zakonu, a sve preko toga ne potpada pod taj termin strogo. Uzgred, danas sa 16 godina možete da se venčate – napisao je Vuletić u skandaloznoj prepisci.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare