OVO SU NASLEDNICI VELJE NEVOLJE: Ekipa Džonija sa Vračara bila zadužena da preuzme poslove

Kako prenosi Kurir, Nikola Vušović, zvani Džoni, koji važi za saradnika kavačkog klana u Beogradu, navodno je nameravao da sa svojom grupom nastavi s prljavim poslovima Velje Nevolje.

Nova organizovana kriminalna grupa koja se spremala da nasledi uhapšenu bandu Veljka Belivuka (38), zvanog Velja Nevolja, i planirala da nastavi saradnju sa crnogorskim kavačkim klanom navodno je ekipa Beograđanina Nikole Vušovića (31), zvanog Džoni sa Vračara, otkriva Kurir.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da postoji novi klan koji želi da nasledi Belivukovu ekipu. U obraćanju novinarima u subotu posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost Vučić je rekao da ima mladih kriminalnih grupa koje žele da naslede kriminalne delatnosti, ali je poručio da će i oni ubrzo biti rastureni i iza rešetaka. – Izbrojani su dani na slobodi svima koji misle da nastave „slavna dela prethodnika“ i da truju decu narkoticima, likvidiraju suparnike na monstruozan način – poručio je predsednik na konferenciji za medije.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare