Isplivale poruke koje otkrivaju VULETIĆEVE sramne namere sa detetom (16)

Vladimir Vuletić, doksorašnji potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan, nakon hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegovog klana, pokušava da spere svoju ružnu prošlost upravo zbog saradnje sa njima, pa se u medijima bliskim opoziciji predstavlja kao prepošteni i prepodobni. Međutim, Vuletić je sve, ali to siguno ne. Osim zbog šurovanja sa Veljinom ekipom, vanredni profesor Pravnog fakulteta bi mogao iza rešetaka i zbog pedofilije, prenosi Objektiv.

Vuletić bi u policiji naročito trebalo da pojasni svoj stav da “sve preko 12 godina više nije dete”! Naime, u prepisci koju Objektiv objavljuje, Vuletić mladiću govori da je “robofil”, dok ovaj njega naziva “pedofilom“. Međutim, potom “prepošteni” Vuletić obraćajući se mladiću, navodi da je terminologija koju koristi potpuno pogrešna i da deca nisu oni koji imaju više od 12 godina.

– Deca su do 12. godine po zakonu, a sve preko ne potpada pod taj termin strogo. Uzgred, danas sa 16 godina možete da se venčate – napisao je Vuletić u skandaloznoj prepisci.

Međutim, to nije jedina prepiska koja razotkriva lažnog moralistu i seksualnog predatora Vuletića.

U drugoj, do koju je takođe preneo Objektiv, Vuletić se dopisuje sa osobom koja mu se lažno predstavila kao šesnaestogodišnjak, a jasno se zaključuje da profesor Pravnog fakulteta sa sagovornikom razmenjuje mišljenje o granicama u seksu.

Tako bestidni lažni moralista, poznat po vezama sa Belivukovim klanom, u intimnoj prepisci otkriva svoju pravu i mračnu stranu. Na navode sagovornika da je “liberalniji”, Vuletić bez zadrške odgovara:
– Doslovno smo i ovde podudarni, dosta imponujuće to deluje, možda je i Vaš utisak takav. Ima li u toj liberalnosti nekih limita ili je pristup svemu baš u svakom aspektu open mind i no limit? – upitao je Vuletić.

Odgovor koji je dobio od sagovornika: “Uvek je open mind i no limit jer u suprotnom nije zanimljivo”, profesoru se i te kako dopao jer je sagovornika pozvao da “prodube razgovor” preko Vocap aplikacije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin preksinoć su nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost na pitanje u vezi sa Vuletićem i onim što on iznosi u javnost, istakli da bi Vuletić trebalo da se stidi, kao i da će građani narednih nedelja sigurno moći da vide kakve su bile njegove veze sa kriminalnim klanom. Međutim, nedugo nakon toga, Vuletić se oglasio na jednom opozicionom portalu navodeći da će podneti krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova.

– Istovremeno ću obavestiti ambasade zemalja Kvinte i sve ostale relevantne evropske institucije o jezivoj uzurpaciji sudske vlasti – najavio je Vuletić.

Milenko Jovanov, potpredsenik SNS, ovim povodom se na Tviteru obratio Vuletiću rečima: “Profesore, znaju li i ambasade Kvinte ono što vam znaju đaci? Šta mislite?”

LOŽIO SE NA VELJU

Podsetimo, Vuletić je podneo ostavku na mesto potpredsednika Partizana tačno pet dana nakon hapšenja Belivuka i ostale bagre koja je sejala smrt, a onda je odlučio da “otvori dušu” i pokuša da se ogradi od svega toga. Međutim, teško da iko može da poveruje Vuletiću da je poštenjačina jer nije pre pet meseci došao u Partizan, već je u najužem rukovodstvu kluba proveo pet godina. Za sve to vreme nije umeo da bekne za razliku od danas, kada to isključivo radi kako bi se oprao. Oni koji odlično poznaju relacije u Partizanu znaju da je Vuletić Velju Nevolju čak i uvodio u ložu i da je umeo i te kako da mu se smeška.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare