DETALJI SA SASLUŠANJA AJFONKE I MIMI ORO, šta su to otkrile?!

Policija došla do novih dokaza protiv ekipe Veljka Belivuka jer su kod privedenih devojaka pronađene stravične slike mučenja i ubistava žrtava ove kriminalne grupe.

Policija i Tužilaštvo za organizovani kriminal uspeli su, pored materijalnih tragova, da dođu i do ključnih dokaza protiv uhapšene ekipe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, tokom veštačenja telefona pripadnika ovih ekipa, ali i njihovih saradnika, prenosi Kurir.rs.

Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u utorak u SBPOK, gde su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti s klanom Belivuka. Na saslušanju jednoj od ove dve starlete u telefonu navodno su pronađene fotografije sakaćenja ljudi.

  • Policija je operativnim putem došla do saznanja da su one bile česti gosti u Humskoj. Kod jedne od ove dve devojke u telefonu su pronađeni ključni dokazi protiv ovog klana. Navodno, na fotografijama se nalaze nestali i brutalno ubijeni – navijači Zdravko Radojević i Goran Veličković Goksi, kao i „pink panter“ Milan Ljepoja. Devojka se tereti i da je deo ekipe koja je prala novac zarađen za Belivuka i Miljkovića – kaže izvor iz istrage.

Starletama, prema priči našeg izvora, imponuje da se druže sa žestokim momcima. – Navodno, one su dobijale pare od Belivuka, pa ih je on navukao da rade svašta za njega. Sumnja se da su prenosile drogu, ali i razne druge pošiljke i prale novac. Pretpostavlja se da su neke od njih namamljivale žrtve da dođu u štek-kuće, gde bi ih Belivukova ekipa mučila. Pretpostavlja se da su one od žrtava izvlačile i bitne informacije, a potom ih prenosile Belivuku – kaže sagovornik Kurira.

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je od suda da produži pritvor na 30 dana pripadnicima kriminalne grupe Belivuka, koji se terete za najteža krivična dela. Podsetimo, Tijana Ajfon bila je verena s Milovanom Tadićem Miksom, koji je uhapšen zajedno s Belivukom 4. februara. Miksa je jedan od najbližih Veljinih saradnika i bio mu je šef obezbeđenja. I nakon što su Tijana i Miksa raskinuli, starleta je navodno nastavila da sarađuje s Veljinim klanom.  

UDARNA VEST.rs (Izvor:Kurir.rs)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare