VELJA NEVOLJA IMAO ISTA KOLA I TABLICE KAO DIREKTOR POLICIJE VLADIMIR REBIĆ?!

Veljko Belivuk (36) zvani Velja Nevolja uspevao je da izbegne zaustavljanje policije, jer je u svom voznom parku imao dva “audija” potpuno ista kao direktor policije Vladimir Rebić. On je otišao toliko daleko da je napravio i registarske tablice identične onima koje su dodeljene direktoru policije.

Prema informacijama koje prenosi Blic.rs, Velja Nevolja vešto je izbegavao zaustavljanje saobraćajne policije, ali i radare koji su bili na putu, tako što je za svoje kriminalne radnje nabavio dva „audija“, istog modela i boje kao što ima direktor policije Vladimir Rebić. „On je čak nabavio i tablice koje direktor policije ima koje je stavio na vozila, tako da ga niko nije zaustavljao misleći da je u pitanju službeni automobil. Tablice koje se dodeljuju zaposlenima u policiji koji su na višim funkcijama brišu se iz sistema, a kada bi vozilo prošlo ulicom ono se ne bi zaustavljalo, jer se na osnovu registarskih tablica vidi da je u automobilu neko ko je na visokoj funkciji u policiji. To je znao i Belivuk, te je razradio plan kako da neometano vrši krivična dela i obilazi lokacije bez da iko posumnja da je on bio tamo“ – prenosi Blic izjavu njihovog izvora koji jeo upoznat sa istragom.

Ova dva automobila zaplenjena su u akciji policije prilikom hapšenja Belivuka i članova njegove grupe. Pored njih, kako saznajemo oduzeto je na desetine drugih vozila koja su poslata na veštačenje.
-“ Kola su uzimana od svih osumnjičenih, ali i od njihovih žena, ali i drugih članova porodice. Sumnja se da su mnoga od tih vozila koristili za likvidacije i otmice. Veštačenja bi trebalo da ukažu da li u kolima ima DNK ili bilo koji drugi trag osoba koje su nestale, a za koje se sumnja da su ubijeni od strane Belivuka“ – kaže sagovornik Blica.

UDARNA VEST.rs (Izvor: Blic.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare