ILIJA MILAČIĆ ŠTITIO UBICU HALABRINA?!

Aleksandar Halabrin nestao je u Beogradu 20. marta, a kobnog dana je otišao da se nađe s drugom. Poslednji put je viđen na Banjici kako ulazi u automobil.
Telo Aleksandra Halabrina nađeno je posle dva meseca potrage, 16. maja. Slučajno ga je otkrio čobanin u Sopotu čiji je pas nanjušio telo u plitkom grobu. Bilo je u ležećem položaju, bez odeće, umotano u kesu, a na rukama su nedostajali prsti. Na glavi je bila vidljiva rupa od metka, što ukazuje na to da je overen, a pre smrti je najverovatnije mučen.

Mara Halabrin, majka ubijenog Aleksandra, kaže da smatra da iza svega stoji klan Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, kao i da su pojedini ljudi iz policije namerno skretali istragu i vodili je u pogrešnom pravcu, prenosi Kurir.

Mara Halabrin tvrdi da je do nje došla informacija da joj je sina Aleksandra prošle godine ubio neko moćan, blizak jednom delu države, ali da joj je bivši načelnik UKP Ilija Milačić, koji ju je pozvao u prostoji 29.novembra da je ispita kakve informacije poseduje i tom prilikom rekao „da nije tačno sve što čuje“.
Podsećamo, Ilija Milacic, bivši načelnik UKP, koji je uhapšen 12. februara, nekoliko dana pošto je policija uhapsila Veljka Belivuka i pripadnike njegove kriminalne grupe, pod sumnjom da je odavao službene tajne i određen mu je jednomesečni pritvor.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare