TAJNE KAFANE PO KUĆAMA SIROM SRBIJE

Pored neodgovornih ugostitelja korona žurke sve više organizuju mladi tako što iznajmljuju kuće i vikendice na obodima gradova širom Srbije i od njih prave „tajne kafane“. Štaviše, od toga su napravili biznis, a, da stvar bude gora, nadležne službe ne mogu da im spreče takva okupljanja.

Već nedeljama su hit među mladima „tajne kafane“ na periferijama gradova ili u selima. Tinejdžeri su rešili da doskoče zabrani rada kafića posle 20 časova iznajmljivanjem kuća i vikendica koje rade od 00- do 24h, prpenosi Kurir.rs

Iznajmili smo na mesec dana vikendicu pored grada. Cena je smešna – 200 evra. Preko dana dolaze ljudi, na ulazu je kutija gde ostavljaju 200, 300 dinara za ulaz. Svraćaju na kafu i druženje. Uveče su žurke, puštamo muziku, napravili smo šank, svako veče nam dođe i do 150 ljudi – priča“ momak iz jednog grada u Šumadiji koji je želeo da ostane anoniman.

„Privatne korona žurke“ u stanovima, kućama i vikendicama možda su i opasnije od okupljanja u ugostiteljskim objektima ukazao je i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare