Slaviša Kokeza izbegao pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića?!

Kako Objektiv.re prenosi prvi čovek FSS Slavisa Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika srbije Aleksandra Vučića.

Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reci o mnogo benignijim pitanjima i temama. Na pitanje operativaca, zasto ne zeli da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je to savetovao predsednika Viseg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovica cuoda to ne treba da radi. To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slucaj tim pre ako se ima u vidu da je prrdsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovica sa stranim obavestajnim sluzbama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik viseg suda.

Kako prenose izvori Objektiva, Kokeza je cak negirao da se poznaje sa Darkom Elezom koji je nedavno izrucen BiH i operativci sumnjaju da ocigledno nije govorio istinu jer postoje brojne svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima. Posle svega sto je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiju.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Objektiv.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare