VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U CENTRU BEOGRADA U toku je pretres kluba „Kasina“

Kako Blic.rs prenosi u toku je pretres poznatog kluba „Kasina“ na Terazijama u samom centru Beograda.

Kako Blic.rs prenosi, policija je blokirala i prolaz do „Kasine“ i brojne ekipe su u samom klubu i vrše pretres. 

U isto vreme policija nekoliko kilometara dalje u luksuznom naselju u centru grada pretresa štek stan i garažu vođe navijača „Alaktraza“ koji je uhapšen sinoć i kod kog je pronađeno oružje. U njegovoj garaži pronađeno je šest automobila a jedan od njih ima i blinkere.

Da li je hapšenje vođe „Alkatraza“ Damjana Šobića (36) na neki način povezan sa opsežnom policijskom istragom koja se vodi protiv kriminalne grupe koju je predvodio, pre 20 dana uhapšeni, Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja za sada nije poznato, ali je jasno da je pretres „Kasine“ deo finansijske istrage protiv Belivukove grupe. Pripadnici Belivukove grupe držali su obezbeđenje u „Kasini“, ali i brojnim drugim velikim klubovima u Beogradu čiji su suvlasnici Predrag Ranković Peconi i Aleksandar Kajmaković zvani Aca Bosanac. Bosanac je na saslušanju ispričao sve o saradnji sa Belivukom i kako je došlo do toga da mu njegova grupa drži obezbeđenje u kafićima i klubovima.

Policija je poslednja dva dana detaljno pretresala i splav „Fristajler“, koji je takođe obezbeđivala Nevoljina grupa. Pretraga je bila toliko detaljna da su i ronioci dva dana pretraživali reku i deo ispod splava u potrazi za oružjem koje je koristila ova grupa.

UDARNA VEST.rs (Izvor:Blic.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare