Otkrivena još jedna baza Velje Nevolje

Policija je juče detaljno pretresla popularni beogradski splav „Fristajler“, za koji se sumnja da je bio jedna od baza pripadnika kriminalne grupe uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Specijalci naoružani dugim cevima i sa psima, ali i ronioci Žandarmerije, kako Kurir prenosi, čitavog dana su češljali splav, ali i pretraživali Savu u potrazi za dokazima protiv klana.

  • „Postoje operativni podaci da bi na splavu, ali i u koritu reke Save moglo da bude odbačenog oružja, koje je korišćeno u likvidacijama i drugim krivičnim delima, a ne isključuje se ni mogućnost da su i na samom splavu vršena krivična dela“- potvrdio je sagovornik Kurira iz istrage i dodao:
  • „Pretresom prostorija na splavu nađeno je više ručnih satova, telefona i SIM kartica. Sumnja se da su ove stvari pripadale članovima Veljine grupe. Telefoni i kartice poslati su na veštačenje.“

Kurir.rs navodi da njihov izvor otkriva da postoji sumnja da je neko od uhapšenih pripadnika kriminalne grupe ukazao istražiteljima na splav kao mesto na kom se nalaze dokazi o vršenim krivičnim delima.

UDARNA VEST.rs (izvor:Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare