NAJNOVIJE INFORMACIJE O SRBINU KOJI JE MRTAV PRONAĐEN NA BRODU U DJENOVI

Srbin prerezanog grkljana pronađen je na brodu koji je u uplovio u luku Đenova. Pored leša carinici su u brodu pronašli i 450 kilograma kokaina najčistijeg kvaliteta.

Povodom smrti srpskog moreplovca i zaolenjenog kokaina odmah su uhapšena dvojica mornara. Iako nije pronađeno nikakvo oružje, za sada se pretpostavlja da je u pitanju samoubistvo. S druge strane zbog velike količine zaplenjene droge, policija ne isključuje i mogućnost da je Srbin ubijen, prenosi Informer.

– Trenutno se govori o samoubistvu, čak i ako nož još nije pronađen. Prema istražiteljima, u ovom trenutku nema dokaza koji bi povezivali ova dva događaja, ali vreme i metode povezane sa ovom smrću izazivaju određenu sumnju, posebno imajući u vidu vrednost zaplenjene droge koja je završila u mreži carine, navodi se u saopštenju italijanske policije.

Prema navodima medija, u toku je istraga.

– Istraga tužioca, koju koordinira zamenik tužioca Federiko Manoti, nastavlja se, a trenutno se radi i na potrazi za saučesnicima. Brod će ostati privezan u luci nekoliko dana, kako bi se omogućila istraga – dodali su oni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare