ZABRANJEN ULAZAK POMOĆNICI DIREKTORA KANCELARIJE ZA KiM! Jelenu Stojković sprečili da poseti srpsku porodicu iz Babinog Mosta!

Jelena Stojković, pomoćnica direktora Petra Petkovića zaustavljena je danas na administrativnom prelazu Merdare i nije joj bio dozvoljen ulazak na KiM, prenosi Kosovo Online.

Ona je trebalo da poseti porodicu Ađančić iz Babinog Mosta, koji će zahvaljujući pomoći Kancelarije za KiM i Privremenog organa Obilić dobiti novu kući od 124 kvadrata.

Predsednik Privremenog organa opštine Obilić Goran Dančetović poručuje da će institucije nastaviti da pomažu svom narodu na KiM.

– Jelena Stojković, pomoćnica direktora Petra Petkovića je zaustavljena na Merdaru od strane Privremenih institucija iz Prištine, ali naše prisustvo ovde je dokaz da i takvi potezi ne mogu da zaustave pomoć koju pružamo narodu ovde. Bez obzira na taj vid represije, mi smo prisutni svakodnevno kod naših ljudi. Trebalo bi da obiđemo i porodicu Radojice Milića u Plemetini koja je opljačkana pre desetak dana, i njima je obezbeđena adekvtana pomoć za nadoknadu štete koju su imali, tako da, neće zaustaviti ono što smo mi planirali da ponudimo našem narodu – rekao je Dančetović.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Kosovo Online)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare