OVO JE SASTAV ZVEZDE KOJA GOSTUJE MITJILAND U DANSKOJ! Utakmica počinje u 18.45

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Mitjilandu u 3. kolu grupe F Lige Evrope. Utakmica počinje u 18.45 časova, na stadionu Arena Herning (Herning). Sudija je Izraelac, već poznat našim navijačima, Roi Reinšrejber.

Crveno – beli ponovo imaju problema sa povredama i koronom kao i uoči meča protiv Ludogoreca.

Na gostovanje danskom Mitjilandu Zvezda je otišla bez dvojice ključnih igrača iz startne postave – Milana Pavkova i Aleksandra Kataija, koji imaju koronu. U Dansku neće putovati ni Rišairo Živković i Veljko Nikolić.

Situacija je praktično ista kao i pred gostovanje Ludogorecu, kada su odsustvovali Dragović, Degenek, Borjan i Katai. Trener Dejan Stanković ne očajava, iako u napadu može da računa samo na Loija Dionija, koji je odradio jedan trening sa ekipom.

SASTAV CRVENA ZVEZDA4-2-3-1 Borjan – Gobeljić,Dragović, Degenek, Rodić- Sanogo, Srnić – Ivanić, Kanga, Falko- Ben

„Katai je imao koronu i potreban mu je oporavak. Pitanje je kad je igrač spreman i za koji fizički napor posle virusa. Bitno nam je zdravlje igrača i Sale u ovom trenutku ne može da odgovori stopostotno na zahteve. Imamo ozbiljne kadrovske probleme, ali nećemo se predavati“, rekao je Stanković u najavi meča i naglasio:

„Činjenica da smo uspevali da ostvarimo uspehe uprkos svim dosadašnjim problemima, pohvala je momcima. Nije ista Zvezda, a pravimo rezultat. Zadovoljan sam jer je tako. Igrači na svoj način brane svoje boje. Ne znamo kako će proći utakmica, ali želimo da učestvujemo u svakoj, da se pitamo. Da kontrolišemo meč, da kad dođe do 50:50, prevagne na našu stranu.“

Bez obzira na probleme, trener Stanković nada se najboljem:

„S obzirom na prosek godina, dosta smo iskusniji i stariji od Danaca. Naši igrači imaju iskustva u ovakvim duelima. Da će biti teško, biće. Nama je cilj da prezimimo u Evropi, zasad sve zavisi od nas. Ne zanimaju nas tuđi rezultati. Naš cilj je da se vratimo s pozitivnim rezultatom“.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare