BEOGRAD ĆE DOBITI 200 NOVIH PARKING MESTA! Evo i na kojoj lokaciji

Rok za prijavu na tender je 25. jul, a procenjena vrednost nije navedena

JKP Parking servis Beograd raspisao je tender za radovena izgradnji parkirališta kod Hale sportova sa uslugom izrade tehničke dokumentacije.

Lokacija na kojoj je planirana gradnja nalazi se na Novom Beogradu uz sportsku halu Ranko Žeravica, sportski kompleks fudbalskog kluba IMT i Grafičko medijsku školu.

Predložena lokacija je površine od oko 16.000 metara kvadratnih i prema PDR-u obuhvata izgradnju saobraćajnica Nova 1, Nova 2, Nova 3 i Nova 4 i pripadajući parking prostor. Planirano je oko 230 parking mesta za motorna vozila i devet parking mesta za autobuse.

Izgradnja parkirališta i pripadajućih saobraćajnica treba da obuhvati i sadnju višegodišnjih sadnica i formiranje novog zelenog pojasa.

Predviđena je izgradnja parkirališta kroz tri faze i izrada tehničke dokumentacije za sve tri faze. Ovom nabavkom obuhvaćeno je izvođenje radova za fazu I i fazu II.

Rok za prijavu na tender je 25. jul, a procenjena vrednost nije navedena.

Podsećamo da je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić u aprilu  izjavio da će  do kraja godine, kako je i najavio, biti 510 novih parking mesta u novobeogradskim blokovima.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare