„SVI MOMCI SU ME VARALI MILIJARDU PUTA“ Milena Ćeranić šokirala, pa priznala da im je SVE OPAŠTALA: „Ispipavali su granice moje tolerancije“

Pevačica je važila za fatalnu zavodnicu, ali iskreno priznaje da je imala dosta promašaja na emotivnom planu.

O burnim romansama Milene Ćeranić ranijih godina dosta se pisalo, ali već duže vreme ona svoj ljubavni život čuva daleko od očiju javnosti. Kada se osvrne na svoje prošle veze, pevačica priznaje da je imala dosta promašaja na emotivnom planu.

– Bila sam prevarena u ljubavi milijardu puta. Svi partneri sa kojima sam bila su me varali, svi do jednog – rekla je Milena i otkrila da li im je praštala neverstva:

– Prelazila sam im preko toga zato što sam ih volela. Problem je u tome što ja u vezi dajem celu sebe, a oni ne veruju da mogu da prestanem da ih volim, da mogu da ih ostavim i odem. I ne znam koji im je bio da ispipavaju granice moje tolerancije – kaže pevačica.

Ćeranićeva se osvrnula na vezu sa kolegom, pevačem Nemanjom Stevanovićem, te otkrila da li se seća njihovog odnosa.

– Nemanja i ja smo bili ludo zaljubljeni. Ali sada da se sećam nekih konkretnih stvari u vezi s njim, ne. Nemam potrebu da se podsećam šta je bilo. Samo mogu da izrazim svoju ljubav kao čoveka prema tom čoveku. I zaista postoji ta ljubav, ali ljudska, u smislu da nekom želiš svu sreću. Zašto razmišljati o ljubavi s nekim s kim si bio nekada? Posebno ako je to bilo pre mnogo godina. Kada razmišljaš o toj ljubavi, obično kažeš: „Uh, al’ sam ja patila zbog ovog dečka“ ili „Uh, baš smo se voleli“. Ali da se prisećam nekih konkretnih detalja, ne – iskrena je Milena.

UDARNA VEST.rs (Blic/Informer)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare