NASTAVLJA SE REMONT CRNO-BELIH: Džejms Naneli NEĆE igrati u Partizanu!

Džejms Naneli neće nastupati za Partizann aredne sezone.

Nakon tri godine provedene u Partizanu, Naneli će morati da potraži novi angažman, a mnogi evroligaši su zainteresovani za njegove usluge!

Tu nije kraj odlascima, pošto je i reprezentativac Hrvatske Džejlin Smit na izlaznim vratima.

Iako se očekivalo da Smit potpiše novi ugovor sa crno-belima, i on je mnogo bliži odlasku nego ostanku u Partizanu prema pisanju „Mozzart sporta“.

Ovo prektično zanči da će „Parni valjak“ ostati samo sa Balšom Koprivicom u rosteru od igrača koji su nastupali prošle sezone.

Partizan je zvanično doveo samo tri imena: Vanju Marinkovića, Frenka Nilikinu i Gabrijela Lundberga, a očekuje se i dolazak Isaka Bonge, Sterling Brauna, Maria Nakića, Arijana Lakića, Tajrik Džonsa i Ajzee Majka.

Lista odlazaka je poduža:

Kevin Panter (Barselona), Zek Ledej (Olimpija Milano), Alen Smailagić (Žalgiris), Pi Džej Doužer (Minesota), Frenk Kaminski (bez kluba), Danilo Anđušić (Dubai), Uroš Trifunović (bez kluba), Ognjen Jaramaz (pominje se CSKA),Mateuš Ponitka (bez kluba) i Aleksa Avramović (pominje se Makabi).

Neizvesna je situacija sa Brunom Kaboklom, ali iako je pod ugovorom sa Partizanom, mnogo je realnije da ne nastupa za tim Željka Obradovića posle svega što se desilo.

Ukoliko Partizan i ozvaniči sva pomenuta pojačanja, opet im nedostaje još nekoliko igrača, a vremena nema mnogo. Ogorman posao očekuje sportski sektor crno-belih..

UDARNA VEST.rs (Kurir sport Mozzart sport)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare