MAJA MARINKOVIĆ OBORILA REKORD U RIJALITIJU Ovo su svi momci sa kojima je bila pred kamerama: Burne ljubavi i intima

Starleta Maja Marinković od 2019. godine je u aktuelna učesnica rijalitija „Zadruga“, a sada i „Elite“.

Maja je poslednjih pet godina pred kamerama, a pored toga što je imala brojne afere u spoljnom svetu, ništa nije drugačije ni u rijalitiju.

Nju je tokom svih sezona pratio buran ljubavni život, a najviše će ostati upamćena njena turbulentna ljubav sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem.

Maja je između ostalog tokom svog takmičenja bila u vezi i sa Milanom Jankovićem Čorbom, zatim Bilalom Brajlovićem u šestoj sezoni i ponovo sa Filipom Carem, koji ju je i diskvalifikovao iz pete sezone istoimenog rijalitija.

Tu je takođe i Pobednik rijalitija „Parovi“ Mladen Vuletić, sa kojim je Maja bila u spoljnom svetu, a on je danas oženjen bivšom zadrugarkom Jelenom Pešić, sa kojom čeka drugo dete.

Međutim, ono što su mnogi zaboravili jeste da je Maja tokom svog učešća u „Zadruzi“ bila bliska i sa Vladimirom Tomovićem, koji inače važi za velikog zavodnika, kao i sa Markom Miljkovićem koji je sada u srećnom braku sa Lunom Đogani.

Nakon toga imala je kratku aferu sa Zvezdanom Slavnićem, koji se ipak tada odlučio za Anđelu Đuričić.

Maja je zavela i Marka Markovića, sa kojim je isto bila intimna pred kamerama.

U ovoj sezoni „Elite“ Maji je bio aktuelan Stanislav Krofak, sa kojim je više puta imala vrele akcije.

Inače, Majina veza koja je sve šokirala jeste bila sa Pecom Raspopović, suprugom njene bivše drugarice Aleksandre Subotić.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare