STANISLAVU ZATREBALA KESA ZA POVRAĆANJE, MAJA MU ZGADILA ŽIVOT: Marinkovićeva će želeti da ovaj snimak zauvek nestane! 

Tokom sinoćne žurke u „Eliti“, Maja Marinković je nastavila da se ponižava i obigrava oko Stanislava Krofaka Pantere, koji na sve načine pokušava da je se otarasi i stavi joj do znanja da je totalno nezainteresovan i da od pomirenja nema ništa.

Dok se tuširao, Maja je upala kod njega u toalet i krenula da mu se umiljava, ali ju je on spustio na samo dno, poručivši joj da mu ne prija njen miris, odnosno, da se oseća na alkohol i cigarete, što je definitivno izazvalo pažnju javnosti, s obzirom da Maja svakodnevno ističe kako je jedna od najurednijih devojaka u rijalitiju.

Pogledaj galeriju

– Sada dolazimo na ono da je on mene tipovao…Ja sam mu rekla da se ne dere na mene, mi kada nismo pričali 10-ak dana posle našeg raskida i nismo imali komunikaciju, on je dobacivao – rekla je Marinkovićeva.

– Ja ne znam šta je s njom, ona se menja kao vreme – rekao je Krofak.

– Maja je užasna, Maja se blamira, katastrofa. Svake godine koji je bar malo gotivimo, ja ne vidim Majinu ulogu ovde, osim što je imala ulogu za tu svadbu. Užasno je sujetna, loše stvari rade po sebe. Miona mu je rekla da će mu sve vratiti i da će plakati, evo vratila mu je. Niste videli Mioninu uvežbanu naivnu facu, ona napravi takvu glumačku facu, toliko izbegava da pogleda u kameru. Poenta je da je posle četiri meseca obavljen razgovor koji je trebao da bude na početku, koji tada nije mogao ništa da donese. On posle četiri meseca umesto da bude nebitan, okrenuo je rijaliti naopačke – pričao je Ivan.

UDARNA VEST.rs(republik)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare